Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > dev > Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5)

fsvs
Discussion topic

Back to topic list

Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5)

Author pmarek
Full name P.Marek
Date 2007-08-26 11:31:32 PDT
Message On Sunday 26 August 2007 Benjamin M. wrote:
> Philipp Marek wrote, On 26/08/07 04:33:
> > You didn't give a path, and apr-config could not be found.
>
> I just realized that I have apr-1-config but not apr-config... creating
> a symbolic link:
>
> ln -s apr-1-config apr-config
>
> seems to fix the error...
I'll try to use that, if it exists, too.

> >> subversion-1.4.4 (with-ssl)
>
> Adding LIBS="-lssl" before ./configure fixes the error... perhaps it
> should be added in the configure file...
Hmmmm ... how could I detect that it's needed?

> I will try to torture fsvs tonigh... so your TODO list would not stay
> empty too long! ;-))
As if it ever was ...

The SEGV could be fixed in current trunk.

Regarding the failing test 003: Which rsync version do you use?


Regards,

Phil

--
Versioning your /etc, /home or even your whole installation?
             Try fsvs (fsvs.tigris.org)!

« Previous message in topic | 4 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) benjaminm Benjamin M. 2007-08-25 12:58:03 PDT
     Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) pmarek P.Marek 2007-08-26 01:33:00 PDT
         Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) benjaminm Benjamin M. 2007-08-26 10:59:44 PDT
             Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) pmarek P.Marek 2007-08-26 11:31:32 PDT
                 Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) benjaminm Benjamin M. 2007-08-26 17:28:31 PDT
                     Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) pmarek P.Marek 2007-08-27 10:08:02 PDT
Messages per page: