Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > dev > Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5)

fsvs
Discussion topic

Back to topic list

Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5)

Author pmarek
Full name P.Marek
Date 2007-08-27 10:08:02 PDT
Message On Monday 27 August 2007 Benjamin M. wrote:
...
> When subversion is built with --with-ssl, fsvs ./configure returns lot
> of errors in config.log if -lssl isn't included, that is why it returns
> "Sorry, can't find subversion". I obviously do not have an answer to
> your question but by looking for support for one of the ssl
> functions listed there, you should be able to detect support for ssl...
> I guess..:
Maybe ... I'll take a look.

> > The SEGV could be fixed in current trunk.
> Yep. Works flawless (rev1088) ... But I have an other SEGV on sync-repos
> I will send you the debug log in private.
Got it, thank you.

> Otherwise here a weird behavior with diff:
...
> I would expect to get diffs on modified files... not the complete list
> of /etc and some hidden files at the root level...
That's strange.
Do you have a "fsvs st -d"? But that might be big ...
Did you ignore everything but /etc?
Or is /etc your working copy?

...
> # fsvs diff
> Only in local filesystem: ./.asterisk_history
> Only in local filesystem: ./.autofsck
> Only in local filesystem: ./.autorelabel
Strange.


Regards,

Phil


--
Versioning your /etc, /home or even your whole installation?
             Try fsvs (fsvs.tigris.org)!

« Previous message in topic | 6 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) benjaminm Benjamin M. 2007-08-25 12:58:03 PDT
     Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) pmarek P.Marek 2007-08-26 01:33:00 PDT
         Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) benjaminm Benjamin M. 2007-08-26 10:59:44 PDT
             Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) pmarek P.Marek 2007-08-26 11:31:32 PDT
                 Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) benjaminm Benjamin M. 2007-08-26 17:28:31 PDT
                     Re: FSVS: ./configure failed since 1.1.7 (CentOS 5) pmarek P.Marek 2007-08-27 10:08:02 PDT
Messages per page: