Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17

fsvs
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17

Author pmarek
Full name P.Marek
Date 2008-11-08 05:04:57 PST
Message http://fsvs.tigris.o​rg/issues/show_bug.c​gi?id=7



User pmarek changed the following:

                What |Old value |New value
====================​====================​====================​====================​
                  Status|STARTED |RESOLVED
--------------------​--------------------​--------------------​--------------------​
              Resolution| |WORKSFORME
--------------------​--------------------​--------------------​--------------------​




------- Additional comments from pmarek at tigris dot org Sat Nov 8 05:04:57 -0800 2008 -------
Well, if you like you could go into "src/", call "make waa.s" and send me the
waa.s file - then I could take a look.

A quick google search didn't find anything useful, though.
http://gcc.gnu.org/b​ugzilla/show_bug.cgi​?id=16884 should be solved with 3.4.3;
there's a lot on the bugzilla, but it's hard to say whether it "just" doesn't
happen in 4.x because of other optimizations, or because it was fixed.

I'm closing that issue now; you're welcome to send me the waa.s, if you like.

« Previous message in topic | 4 of 13 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 7] New - An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-03 07:55:19 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-03 08:03:20 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-07 07:14:03 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 pmarek P.Marek 2008-11-08 05:04:57 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-18 08:19:13 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 pmarek P.Marek 2008-11-03 23:38:26 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-05 03:19:05 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-05 03:21:07 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-05 03:22:06 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-05 03:22:32 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 pmarek P.Marek 2008-11-05 23:32:54 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 farzy Farzad FARID 2008-11-07 05:10:33 PST
     [Issue 7] An FSVS setup created with 1.1.16 does not work correctly with 1.1.17 pmarek P.Marek 2008-11-07 05:17:34 PST
Messages per page: