Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: fsvs error message "Couldn't find a working copy with matching base"

fsvs
Discussion topic

Back to topic list

Re: fsvs error message "Couldn't find a working copy with matching base"

Author pmarek
Full name P.Marek
Date 2011-07-31 09:56:25 PDT
Message Hello Hugh,

please excuse the long delay.


> Two fsvs working trees which I have previously had no problems with now
> no longer respond to fsvs info, status etc.. I get the message "couldn't
> fine working copy with matching base".
Hmmm ... strange.


> What might be the cause of this ? Would sync-repos fix the problem ?
No, not directly; if there's no base found the URLs are unknown, too.


> I have examined the working trees, the FSVS CONF and WAA areas for each
> case and don't see any changes of any kind to the files and directories
> since the last successful commit. In each case, there is a _base link
> below FSVS_CONF which is still correct.
...
> The only thing I can think of that has changed since things were last
> working is the automounter.
...
> I notice now that if I follow the _base link under CONF to the working
> area tree, which is in an automounted folder, then do "pwd" I get
> $FSVS_CONF/.../_base. I am not sure if this is new behavior since the
> AMD change. I am not sure if this different than it was before the
> automounter change. The link is valid in the sense that cd works,
> expected files are seen etc.
Well, yes. It's good to know that.
FSVS determines the CONF and WAA directory by the full pathname - which will be
different if reached via symlinks, so it's normal that it won't work from there.


Could you please do a

    realpath $FSVS_CONF/*/_base
and
    fsvs info -d

in the WC root, and one directory below, and send me the results?
(Privately, if you prefer.)


Regards,

Phil

« Previous message in topic | 2 of 5 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

fsvs error message "Couldn't find a working copy with matching base" "Miller, Hugh" <HughMiller at chevron dot com> "Miller, Hugh" <HughMiller at chevron dot com> 2011-07-25 09:21:45 PDT
     Re: fsvs error message "Couldn't find a working copy with matching base" pmarek P.Marek 2011-07-31 09:56:25 PDT
         RE: fsvs error message "Couldn't find a working copy with matching base" "Miller, Hugh" <HughMiller at chevron dot com> "Miller, Hugh" <HughMiller at chevron dot com> 2011-08-01 08:59:08 PDT
             Re: fsvs error message "Couldn't find a working copy with matching base" pmarek P.Marek 2011-08-01 10:33:49 PDT
                 RE: fsvs error message "Couldn't find a working copy with matching base" "Miller, Hugh" <HughMiller at chevron dot com> "Miller, Hugh" <HughMiller at chevron dot com> 2011-08-01 11:21:56 PDT
Messages per page: