Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Problem with setting URL

fsvs
Discussion topic

Back to topic list

Problem with setting URL

Author portabill
Full name Bill
Date 2007-11-05 15:27:58 PST
Message Hello-Newbie alert!

 

New install of FSVS 1.1.10.

 

The general process seems to be (given at three different prompts, in
sequence):

1) Set the FSVS url

2) Set any ignores

3) Commit

 

FSVS seemed to compile fine. I'm sitting on my home directory and try to
set the url with

sudo /<path to fsvs>/fsvs urls http://<username​>:<password>​@<ip
address>/svn/Xfer/PBTest

 

I received a No such file or directory (2). Using -v -d, I see a message
saying "url with url <my url> not found!". I created a test directory and
did a svn co <my url> and it checked out the repository folder fine and svn
up PBTest worked and updated/deleted files are they were updated and deleted
from my other workstation. I don't know if it matters, but after the url
message, there are two more: "inum for <my path> is -1", and "found a free
bit for <my path>:1"

 

I've seen both fsvs urls and fsvs url and neither work.

 

Thanks in advance,

 

Bill
Attachments

« Previous message in topic | 1 of 13 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Problem with setting URL portabill Bill 2007-11-05 15:27:58 PST
     Re: Problem with setting URL pmarek P.Marek 2007-11-05 22:47:24 PST
         RE: Problem with setting URL portabill Bill 2007-11-07 11:07:33 PST
             Re: Problem with setting URL Gunter Ohrner <G dot Ohrner at post dot rwth-aachen dot de> Gunter Ohrner <G dot Ohrner at post dot rwth-aachen dot de> 2007-11-07 12:42:19 PST
                 RE: Problem with setting URL portabill Bill 2007-11-07 13:49:22 PST
                     Re: Problem with setting URL Gunter Ohrner <G dot Ohrner at post dot rwth-aachen dot de> Gunter Ohrner <G dot Ohrner at post dot rwth-aachen dot de> 2007-11-07 14:31:16 PST
                         RE: Problem with setting URL portabill Bill 2007-11-07 15:16:34 PST
                         Re: Problem with setting URL pmarek P.Marek 2007-11-07 22:38:25 PST
                             Re: Problem with setting URL Gunter Ohrner <G dot Ohrner at post dot rwth-aachen dot de> Gunter Ohrner <G dot Ohrner at post dot rwth-aachen dot de> 2007-11-08 09:02:00 PST
                         Trouble testing/understanding ignore patterns portabill Bill 2007-11-09 10:22:46 PST
                             Re: Trouble testing/understanding ignore patterns pmarek P.Marek 2007-11-11 23:31:00 PST
                                 RE: Trouble testing/understanding ignore patterns portabill Bill 2007-11-12 08:08:44 PST
                                     Re: Trouble testing/understanding ignore patterns pmarek P.Marek 2007-11-12 08:42:46 PST
Messages per page: